Jämtländska bilder får
20 % fler likes

- Gammalt influencer-ordspråk

IMG_8642.JPG

Kämpar du med att skaffa följare?

Vi vet att det kan vara kärvt att öka följarskaran, hur många lattemuggar, hembakta bullar och vita inredningsdetaljer du än fotar skjuter inte följarantalet i höjden. Det verkar omöjligt att tävla med de norrländska kontona som har obegränsad tillgång till vidsträckta skogar, friluftsaktiviteter och hemodlade bär.

Därför vill vi hjälpa dig på traven, vi har tagit fram ett paket med jämtländska vardagsbilder och färdiga texter som du kan dela. Testa på livet som jämtländsk influencer genom att fritt använda våra bilder och hashtaggar.

#jämtlandcalling

#fomoj

 

Vinter-Vardagspaketet

Den jämtländska vintervardagen i tre bilder. Om sanningen ska fram är kanske inte alla dagar så här, men möjligheten finns.

Passar dig som har följare som känner att de springer i ekorrhjulet bland bilar och betong.

Textförslag

Ingen rusningstrafik på väg till dagis, 10-kaffe med friskluft och vit snö på vägarna. Det här är den jämtländska vinter-vardagen.

#vardagsliv
#jämtlandcalling
#fomoj

 

Outdoorpaketet

En orgie i vackra vyer och friluftsliv.

Passar dig vars följarskara drar upp till fjälls så fort det vankas klämdag och drömmande pratar om puderåkningen som säsongare för 10 år sen.

Textförslag

Semestern har kommit närmare. Nu finns pisten, vattnet och fjällen bara ett par rejäla stenkast bort.

#outdoor
#jämtlandcalling
#fomoj

 

Matpaketet

Kvadratiska bilder på mat är ändå svårslaget.

Här får du tre bilder av den jämtländska gastronomin att skicka ut till din matälskande tribe. Trots skärmförbud vid matbordet kommer likesen att rasa in.

Textförslag

Här har jag tid att göra creddiga bröd, odla mer och eller avsmaka det svåra mathantverket där man inte ens vet vad som är dekoration och mat.

#foodie
#jämtlandcalling
#fomoj