Vi som Fixar resorna 

46491711_2006548532746976_7459363826618597376_n.jpg
 

Vi som arrangerar Jämtland calling är entreprenörshubben och communityn Gomorron Östersund. Ett gäng människor som tror att samarbete och innovation är nyckeln till att skapa en bättre framtid och som samlas i en skön miljö i centrala Östersund.

Vi är entreprenörer med en bred och brokig bakgrund. Vår gemensamma passion är att utveckla platsen vi bor på, utmana arbetsplatsnormer och skapa förutsättningar för drivna människor att kunna skapa bra skit.

Vi samlar idag ett 80-tal företag - lokala, nationella och internationella. Gemensamt är att alla har ett utvecklingsfokus.

Flera av oss var med och startade upp TEDxÖstersund för ett par år sedan då ett manifest som satte fingret på andan i Jämtland skrevs ner. Manifestet är nu grund till mycket av det som händer på den här platsen nu, och vi på Gomorron Östersund delar det fullt ut.

 

Kontaktuppgifter

Jenny Sandström
+46 70 434 01 43
jenny@gomorronostersund.se

 
Where I come from, true enthusiasts, entrepreneurs, motivated and committed people have chosen a life in Sweden’s rural areas. We call this place home. We are part of an emerging future and we want to showcase that future to the world. We are the ones chasing the freedom to choose where we want to live and work. We embrace change and innovation with an open mind and we are the game changers who are here to stay.
 

Ett av initiativen som kopplar direkt till manifestet är #whereIcomefrom, ett instagramkonto där du kan följa en ny jämte varje vecka som berättar sin historia och om livet här. Ta del av de senaste inläggen på @stories_whereicomfrom och djupdyk i några fascinerande historier på whereIcomefrom.se, inte minst om vår egen Johan Ranbrandt som kommer att guida på resorna.